ANASAYFA / Genel / ASLAN; 'VERİLEN SÖZLER TUTULMALI, İŞÇİMİZİN KADROSU VERİLMELİ'
ASLAN;  'VERİLEN SÖZLER TUTULMALI, İŞÇİMİZİN KADROSU VERİLMELİ'
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 05.03.2023 18:46

ASLAN; 'VERİLEN SÖZLER TUTULMALI, İŞÇİMİZİN KADROSU VERİLMELİ'

05.03.2023 18:46

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan Orman işçilerinin hak ettiği kadro sözünü hükümete hatırlatarak, meclis kapanmadan büyük bir umit haline dönüşen orman işçilerinin kadrolu çalışma isteğini meclis kapanmadan hayata geçirilmesi gerekmektedir dedi

Aslan; Şuan deprem bölgesinde afad ile birlikte çalışan orman işçilerimiz 12 ay boyunca her turlu olumsuz durumlarda ayaktadır, devletin emrindedir. Her an olumsuz bir durumun olacağını göz önüne aldığımızda orman işçilerinin sürekli teyakkuzda olması gerektiğini biliyoruz. Bu sebeple orman camiası içerisinde geçici işçi çalıştırılmasının artık doğru bir karar olmadığı net bir şekilde görülmüştür dedi.

 

Orman yangınlarında devletin en üst düzeyindeki yetkililerle görüşerek kadro sözü aldıklarını dile getiren Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; Yaşanan deprem felaketiyle birlikte işçilerimiz deprem bölgesine akın ettiler. 2 Ocak tarihinden bu yana görevlerinin başında olan işçilerimizin meclis kapanmadan çalışmalarına devam etmesi, 12 ay kadrolu çalışması büyük bir önem arz etmektedir dedi.

 

Her türlü koşullarda orman işçilerinin devletinin emrinde olduğunu dile getiren Aslan; Yangınlarda en öndeyiz, sel felaketlerinde en öndeyiz, depremde en öndeyiz. Kadro konusunda da en öncelikli olmamız gerekir dedi.

 

Devletimize güveniyoruz diyen Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; Devlet bitti, deprem altında kaldı diyenler, depreme rağmen EYT’nin hayat bulduğunu gördüler. Devlet bu güne kadar verdiği bütün sözleri tuttu. Bundan sonrası için de aynı kararlılıkta olacağını ve üyelerimize verilen kadro sözünün tutulacağını biliyoruz dedi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni