ANASAYFA / Genel / ASLAN VEDAT BİLGİNE TEŞEKKÜR ETTİ
ASLAN VEDAT BİLGİNE TEŞEKKÜR ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 10.04.2023 14:47

ASLAN VEDAT BİLGİNE TEŞEKKÜR ETTİ

10.04.2023 14:47

5620 sayılı yasaya göre çalışan bütün geçici işçiler adına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgine teşekkür eden Aslan;

Verdiğimiz mücadeleyi en iyi bilen, sendikacılığın içinden gelmiş olan Sayın Bakanımız Vedat Bilgin’in seçimlerden sonra da sesimize cevap vereceğine inanıyoruz.

 

Her fırsatta geçici işçilerimizin kendilerinden müjde beklediğini dile getirdik. Bugün 5620 sayılı yasaya göre çalışan arkadaşlarımız yıllardan sonra mutlular bizlerde bu mutluluğun mimarlarına teşekkür etmek için Sayın Bakanımızı makamında ziyaret ederek müjde bekleyen diğer arkadaşlarımızın da sorunlarını paylaşma fırsatı bulduk  dedi.

 

Masaya gelen dosyaları tek tek çözerek kapattıklarını dile getiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yapacağımız daha çok iş var. Afet, deprem gibi elimizde olmayan durumlardan dolayı çalışmalarımızdan bazıları seçim sonrasına kaldı. Fakat söz verdiğimiz gibi biz buradayız, görevimiz ne olursa olsun, seçimlerden sonra da verdiğimiz sözleri tutarak, sorunları çözerek, dosyaları tek tek kapatmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni