ANASAYFA / Genel / Kızılkaya; ‘EMEKÇİ TİGEMLİ KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN’
Kızılkaya; ‘EMEKÇİ TİGEMLİ KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN’
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 08.05.2023 15:36

Kızılkaya; ‘EMEKÇİ TİGEMLİ KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN’

08.05.2023 15:36

Kızılkaya; Tigem sizler sayesinde küllerinden tekrar doğmuştur. Ceylanpınar Şube Başkanımız Mustafa Akgeyik sizin en ufak sorunlarınızda her zaman yanınızda bir ağabey, bir kardeş olarak durmuştur. Bugün sizin verdiğiniz güç ve destek vefanın adıdır. Ceylanpınar’da emeği ile ekmeği ile Türkiye’mizi doyuran sizler güzel yüreğinizle de kalplerimize tercüman oluyorsunuz ifadelerini kullandı.

 

Ceylanpınar Şube Başkanı Mustafa Akgeyik ise yapılan kadro buluşmasında şu ifadeleri kullandı; Bize kadro müjdenizi Genel Başkan yardımcımız verdiğinde biz de ona bu müjde öyle telefonla verilecek bir iş değil, Ceylanpınar’da çalışan işçiler bu kadro müjdesini ‘bra’’larından duymak ister dedik. Ve kendilerini de Türkçe tercüme ile kardeşimiz hoşgeldiniz diyerek karşıladık. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun, işçilerimizin bugün kadrolarını gördük yarın da ağız tadıyla emekliliklerini görmeyi rabbim bizlere nasip etsin dedi.

Öz Orman İş Genel Teşkilatlanma Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya programının ikinci gününde, şube ve bölge başkanları Mustafa Akgeyik ve Abdurrahman Bayoğlu ile birlikte Viranşehir'de bulunan TİGEM emekçileriyle bir araya geldi. 

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni