ANASAYFA / Genel / ORMAN TEŞKİLATIMIZIN VE ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 06.06.2023 21:22

ORMAN TEŞKİLATIMIZIN VE ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

06.06.2023 21:22

Kamu Çerçeve Anlaşma Protokolünü tüm hükümleri ile hayata geçirmek adına Orman Genel Müdürlüğü ve bağlı işyerleri için Sendikamız lehine düzenlenen 23.05.2023 tarihli yetki tespit yazısı, hiç üyesi bulunmayan T. Orman İş Sendikası’nın itirazına konu edilmiştir. İleri sürülen haksız itiraz neticesinde Kamu Çerçeve Anlaşma Protokolünün ve toplu iş sözleşmesinin uygulanmasının önüne geçilmiş olsa dahi yetki uyuşmazlığı devam eden işyerleri için düzenlenen protokol maddesi uyarınca; belirlenen ücret zamlarının avans niteliğinde ödenmesi öngörülmüştür.

Değerli üyelerimizin Kamu Çerçeve Anlaşma Protokolü ile ortaya çıkan ücret zamlarını almaları konusunda bir tereddüt bulunmadığını bildiririz. Üyelerimizin bu süreçten kaynaklı herhangi bir zararı olmayacaktır. Sendikamız ile Kamu İşveren Sendikası arasında yapılacak toplu iş sözleşmesi uyarınca geriye dönük fark alacakları ödenecektir.

İşçi emeğini ilkeli mücadelenin merkezine konumlandıran Sendikamızın tüm gayreti siz kıymetli üyelerimizin en yüksek menfaatle, en kısa sürede buluşmasını sağlamaktır.

Genel Yönetim Kurulu