ANASAYFA / Genel / 9. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANMIŞTIR
9. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANMIŞTIR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 20.11.2023 19:08

9. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANMIŞTIR

20.11.2023 19:08

Toplantıya orman Genel müdürü Bekir Karacabey, Genel müdür Yardımcısı Recep Ateş Orman Genel müdürü Personel Dairesi Başkanı Emin Özalp Daire Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın Şube Müdürü Kadir Sorgun katılım sağladılar

Tarım Orman Bakanlığı adına Personel Genel Müdürü Adem Dinç İşçi İşveren Dairesi Başkanı İsmail Şakıma Şube Müdürü Hayriye Uslu katıldılar

Kamu İşverenleri Sendikası TÜHİS adına Genel Sekreter Adnan Çiçek Genel Sekreter yardımcısı Şerafettin Güler ve Hasan Yılmaz, Uzmanlar Ahmet Sarıkaya ile Fahriye Arıkan katıldılar.

Öz Orman iş Sendikası adına Genel Başkan Settar Aslan, Genel Başkan Yardımcıları Ali Bilgin, Zeki Sungur Kızılkaya, Ramazan Gün katıldılar.

Öz Orman İş Sendikası olarak yetki belgesini almış olmamıza rağmen malum sendika tarafından yetkimize itiraz edilmiş, bu itiraz süreci yaklaşık altı ay sürmüştür.

Siz değerli emekçilere daha iyi bir gelecek sunabilmek için başlattığımız toplu iş sözleşme süreci bugün itibariyle ek kazanımlar ile imzalanmıştır.

Geriye dönük farkların ödenmesi konusunda Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile görüşme sağlanarak en kısa sürede ödenmesi konusunda mutabakata varılmıştır.

Tüm üyelerimize, orman Genel müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar teşkilatına 9. dönem toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dileriz.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni