ANASAYFA / Genel / ZOR GÜNÜNDE ÜYEMİZİN YANINDAYIZ
ZOR GÜNÜNDE ÜYEMİZİN YANINDAYIZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 07.02.2012 00:00

ZOR GÜNÜNDE ÜYEMİZİN YANINDAYIZ

07.02.2012 00:00

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Daday Orman İşletme Müdürlüğü’nde çalışan üyemiz Celal Yıldırım’ın, Daday ilçesinin Sarıçam köyündeki evi ve evdeki eşyaları, Ocak ayı başlarında çıkan yangın neticesinde tamamen yandı. Evsiz ve eşyasız kalan üyemiz Celal Yıldırım, Daday ilçesinin Karaköy Mahallesinde bulunan, kayınbabasına ait evde yaşamaya başladı.

 

Öz Orman-İş Sendikası, daha önceki benzer olaylarda olduğu gibi, bu defa da üyesini yalnız ve çaresiz bırakmadı. Sendika Genel Yönetim Kurulunun aldığı karar doğrultusunda, üyemiz Celal Yıldırım’ın yanan eşyaları yenilendi. Öz Orman-İş tarafından satın alınan eşyalar, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin, Genel Mevzuat ve Araştırma Sekreteri Mehmet Çelik ve Kastamonu Bölge Temsilcisi Hüseyin Erdoğan tarafından, Celal Yıldırım’ın evine götürülerek teslim edildi.

 

Öz Orman-İş Genel Mali Sekreteri Ali Bilgin, eşyaların teslimi sırasında, Öz Orman-İş’in, iyi gününde de kötü gününde de üyelerinin yanında olduğunu belirterek, “Sayın Genel Başkanımız Settar Aslan’ın çok güzel bir sözü vardır: Üyemizin gülen yüzü, ağlayan gözü olacağız. Bu söz, üyemizin yüzü gülerken yanında olmayı gerektirdiği gibi, onun zor ve dar gününde de destekçisi olmayı gerektirir. Diliyoruz ki, hiç bir üyemizin burnu kanamasın, kılına bile zarar gelmesin. Kimsenin canı zarar görmesin. Mala gelen zararı telafi edebiliriz. Yeter ki sizin ve ailenizin canına bir zarar gelmesin.” şeklinde konuştu.

 

Daday İşletme Müdürlüğü’nde çalışan orman emekçisi Celal Yıldırım da, üyesi olduğu Öz Orman-İş’e teşekkür ederek, “Beni ve ailemi bu sıkıntılı dönemde yalnız bırakmayan sendikamıza, özellikle Genel Başkanımız Sayın Settar Aslan’a ve onun şahsında tüm Öz Orman-İş yöneticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni