ANASAYFA / Genel / TİGEM EMEKÇİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER
TİGEM EMEKÇİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 24.04.2012 00:00

TİGEM EMEKÇİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

24.04.2012 00:00

Giderek çözülen Tarım-İş Sendikası’nın tüm gerçeğe aykırı beyanlarına ve karalama çabalarına rağmen Öz Orman-İş Sendikamızı tercih eden TİGEM emekçilerinin oranı yüzde 70’e yaklaşmış bulunmaktadır. Sağlam teşkilat yapısı, güçlü yönetim ve uzman kadrosu ve Hak-İş Konfederasyonumuzun sendikacılık kültürüyle, ‘Hizmet Sendikacılığı’nda ilklere imza atan Öz Orman-İş, TİGEM emekçilerimizden de büyük teveccüh bulmuştur.

 

Yıllardır masabaşı sendikacılığı yapanların kendi kaderine terk ettiği tarım emekçilerimiz, artık sahipsiz ve çaresiz olmadıklarını görmüşlerdir. Öz Orman-İş olarak hedefimiz, TİGEM emekçisi kardeşlerimizin tamamını, sıklaştırdığımız saflarımıza almak ve büyük şemsiyemiz altında toplamaktır.

 

Öz Orman-İş saflarına katılma konusunda tereddüt geçiren TİGEM emekçimizin de bir an önce bize katılmalarını bekliyoruz. Zira bu arkadaşlarımız, Öz Orman-İş’e üyelikte gecikmeleri halinde, toplu iş sözleşmesinin geriye dönük ücret artışlarından yararlanamama riskiyle karşı karşıya kalabilirler.

 

Tarım emekçilerimizin, orman emekçisi kardeşleriyle birlikte geniş Öz Orman-İş ailesi içinde yer almaları, hak mücadelemizi daha güçlü kılacaktır.

 

TİGEM emekçilerine, sendikamıza gösterdiği büyük teveccühten dolayı teşekkür eder, henüz üye olmamış emekçilerimizin de, bir mağduriyete uğramamaları için bir an önce aramıza katılmalarını hatırlatırız.

 

Öz Orman-İş Sendikası

Genel Yönetim Kurulu

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni