ANASAYFA / Genel / İSTANBUL TARIM TEŞKİLATI VE TİGEM DE TAMAM
İSTANBUL TARIM TEŞKİLATI VE TİGEM DE TAMAM
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 29.04.2012 00:00

İSTANBUL TARIM TEŞKİLATI VE TİGEM DE TAMAM

29.04.2012 00:00

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, Genel Sekreter Bayram Ayaz, Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar ve Hukuk Müşaviri Muharrem Özkaya ile İstanbul Bölge Temsilcisi İlhan Genç, Bölge Yönetim Kurulu ve Öz Orman-İş dostları, İstanbul’daki tarım emekçileriyle geniş katılımlı toplantıda bir araya geldi.

 

Toplantıya İstanbul İl Tarım Müdürlüğü ve 39 İlçe Tarım Müdürlüğü ile TİGEM’de çalışan tarım emekçilerini temsilen kalabalık bir grup katıldı.

 

Genel Başkan Settar Aslan, toplantıda, Öz Orman-İş’in sendikacılık anlayışını anlatarak, “Biz üyelerimizin başını hiç bir zaman eğdirmedik. Allah’ın izniyle, tarım emekçisinin de yüzünü güldüreceğiz. Bir iddiamız var: Biz üyelerimizin gülen yüzü, ağlayan gözü olacağız. Elbette üyelerimizi her zaman güldürmek için varız. Ama aynı zamanda onların dertleriyle de hemhal olmak durumundayız.” dedi.

 

Settar Aslan, tüm Türkiye’deki tarım emekçilerinin Öz Orman-İş’e geçişinin devam ettiğini de belirterek, “İnşallah tarım emekçilerimizin 2013-2014 dönemi toplu iş sözleşmesini de biz yapacağız. Ben tarım emekçilerimizi, kendi menfaatleri icabı, bir an önce sendikamıza üye olmaya çağırıyorum.” şeklinde konuştu.

 

Toplantının ardından, İstanbul’daki tarım emekçilerinin Öz Orman-İş’e geçişi hız kazandı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni