ANASAYFA / Genel / CEYLANPINAR’DA ÇİFTE BAYRAM
CEYLANPINAR’DA ÇİFTE BAYRAM
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 02.05.2012 00:00

CEYLANPINAR’DA ÇİFTE BAYRAM

02.05.2012 00:00

Ceylanpınar TİGEM’de çalışan işçilerden 150’si daha, 1 Mayıs Bayramını kutladıktan sonra topluca Öz Orman-İş’e üye oldu.

 

TİGEM’de çalışan tarım emekçilerinin Öz Orman-İş’e geçişleri hız kesmeden devam ediyor

 

2 hafta önce topluca Tarım-İş’ten istifa ederek Öz Orman-İş’e geçen 300’e yakın Ceylanpınar işçisinden sonra, 1 Mayıs günü akşamı da 150 işçi daha topluca Öz Orman-İş’e üye oldu. 1 Mayıs Bayramını kutladıktan sonra, Tarım-İş Şube Başkan adaylarından Sıtkı Ökten öncülüğünde, akşamleyin topluca yürüyerek Öz Orman-İş Ceylanpınar Temsilciliği’ne gelen TİGEM işçileri, temsilcilik binasına sığmadığı için binanın bulunduğu sokakta toplandı. Öz Orman-İş Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ile görüşen işçiler, üye olma taleplerini ilettiler.

 

TİGEM emekçilerine hitap eden Zeki Sungur Kızılkaya, “Ceylanpınar TİGEM emekçisi, sendikamıza büyük teveccüh göstermiştir. Bugün 1 Mayıs’ı çifte bayram olarak kutluyoruz. Hedefimiz, buradaki 1300 emekçimizin tamamını saflarımıza katmaktır. Bu mücadele, TİGEM işçisinin kaderini değiştirme mücadelesidir. Onların onuruna onur katma mücadelesidir. Buraya onun için geldik.” dedi.

 

Daha sonra 150 Ceylanpınar TİGEM işçisi, noter kaydıyla Öz Orman-İş’e üye oldu.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni