ANASAYFA / Genel / İSTANBUL TARIM EMEKÇİLERİ TOPLUCA ÖZ ORMAN-İŞ’TE
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 10.05.2012 00:00

İSTANBUL TARIM EMEKÇİLERİ TOPLUCA ÖZ ORMAN-İŞ’TE

10.05.2012 00:00

Ülke genelindeki Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı ile TİGEM işletmelerinde çalışan tarım emekçilerinin Öz Orman-İş’e geçişleri hız kazandı. İstanbul’daki tarım emekçileri de gruplar halinde Öz Orman-İş’e geçmeye başladı.

İstanbul ve bağlı ilçelerinde çalışan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve TİGEM emekçilerinin 20’si geçen hafta sonunda sendikamıza geçmişti. Önceki gün 40 tarım emekçisi daha Öz Orman-İş saflarına katıldı. Bu geçişle birlikte, Öz Orman-İş’e fiilen noter üyeliği gerçekleşen İstanbul tarım emekçilerinin sayısı 171’e ulaştı. Böylece İstanbul ve ilçelerindeki tarım emekçilerinin büyük bölümü Öz Orman-İş’e geçmiş oldu.

Öz Orman-İş İstanbul Bölge Başkanı İlhan Genç, önümüzdeki hafta yaklaşık 100 tarım emekçisinin daha Öz Orman-İş’e üye olacağını belirterek, “İstanbul tarım emekçilerimiz de seçimini sendikamızdan yana yapmıştır. İnşallah, önümüzdeki dönem toplu sözleşmelerini biz yapacağız ve kendilerine güzel sürprizler yaşatacağız.” dedi.