ANASAYFA / Genel / CEYLANPINAR’DA OYUN BOZULDU
CEYLANPINAR’DA OYUN BOZULDU
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 11.05.2012 00:00

CEYLANPINAR’DA OYUN BOZULDU

11.05.2012 00:00

Karşı sendikanın, TİGEM emekçilerinin Öz Orman-İş’e geçişini durdurmak için başvurduğu oyun tutmadı. Ceylanpınar TİGEM emekçileri, kitleler halinde Öz Orman-İş’e katılmayı sürdürüyor.

Cemal Karatay, Şaban Erdaş ve Adnan Oğuz’un önderlik ettiği 160 Ceylanpınar TİGEM işçisi, 9 Mayıs Çarşamba akşamı gruplar halinde Öz Orman-İş Ceylanpınar İlçe Temsilciliği’ne gelerek, sendikamıza üye oldular.

Kent merkezinden yürüyerek Öz Orman-İş’e gelen TİGEM emekçileri binaya sığmadığından, katılım töreni bina önündeki caddede yapıldı. Guruplar halinde gelen emekçilere seslenen Öz Orman-İş Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, karşı sendikanın yürüttüğü karalama ve kötüleme taktiklerinin işe yaramadığını ve TİGEM işçilerinin kitleler halinde Öz Orman-İş’e geldiğini belirterek, şunları söyledi:

“Malum sendikanın karalama ve bölme taktikleri işi yaramadı. Yıllardır ‘karıştır-dövüştür’ metoduyla TİGEM işçisi üzerinden saltanat sürenlerin oyununu TİGEM işçisi bozmuştur. TİGEM işçisini bölmek için kazdıkları kuyuda kendileri boğuldu.

Karşı sendika, işçinin içine giremiyor bazı insanlarla kapalı kapılar arkasında dolap çevirmeye çalışıyor. Biz aylardır işçilerimizin içindeyiz. Tüm emekçileri güçlü çatımızın altında toplamak için çaba gösteriyoruz. İşçimiz de bu çabamızı karşılıksız bırakmıyor.

TİGEM işçileri akın akın sendikamıza koşuyor. Gündüz işinde çalışan emekçilerimiz, gece gelip sendikamıza üye oluyor. Öz Orman-İş olarak onların başını hiç bir zaman öne eğdirmeyeceğiz.”

160 Ceylanpınar TİGEM işçisinin topluca katılımının ardından, Ceylanpınar ve diğer TİGEM’lerdeki Öz Orman-İş’e katılımlar iyice hız kazandı.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni