ANASAYFA / Genel / İLHAN GENÇ’İ EBEDİYETE UĞURLADIK
İLHAN GENÇ’İ EBEDİYETE UĞURLADIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 16.08.2013 00:00

İLHAN GENÇ’İ EBEDİYETE UĞURLADIK

16.08.2013 00:00

Öz Orman-İş İstanbul Bölge Başkanı İlhan Genç (49), 14 Ağustos 2013 tarihinde, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Merhum Genç, 15 Ağustos 2013 günü İstanbul-Sarıyer’e bağlı Derbent mahallesindeki Büyük Cami’de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Sarıyer-Bahçeköy’deki Ormancı Mezarlığı’nda defnedildi.

Cenaze törenine Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, Öz Orman-İş Genel Yönetim Kurulu üyeleri, Hak-İş’e bağlı sendikaların İstanbul ve çevre illerdeki şube yöneticileri, bölgedeki orman işletme müdürleri ve şefler ile merhumun ailesi, yakınları ve orman emekçileri katıldı.

Merhum İlhan Genç, 3 Ocak 1964’te Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Çakırüzüm köyünde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi Göle’de okudu. Askerlik dönüşü 1 Temmuz 1986’da İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’nde çalışmaya başladı. Öz Orman-İş’in İstanbul örgütlenmesinde etkin şekilde görev alan Genç, son 3 yıldır da Öz Orman-İş İstanbul Bölge Başkanlığı görevini yürütüyordu. İlhan Genç, evli ve 4 çocuk babasıydı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni