ANASAYFA / Genel / FİRAVUN’A KARŞI MUSA’NIN YANINDAYIZ
FİRAVUN’A KARŞI MUSA’NIN YANINDAYIZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 24.08.2013 00:00

FİRAVUN’A KARŞI MUSA’NIN YANINDAYIZ

24.08.2013 00:00

Konfederasyonumuz Hak-İş ve bağlı sendikaları ile Memur-Sen Konfederasyonu, MAZLUMDER ve Anadolu Gençlik Derneği’nin, Mısır ve Suriye’de yaşanan katliamları protesto etmek ve demokrasi yanlılarına destek vermek amacıyla Ankara’nın Sıhhiye Meydanı’nda düzenlediği miting, onbinlerce vatandaşın buluşmasına sahne oldu.

24 Ağustos 2013 günü yapılan mitinge, Ankara’daki işçi ve memur emekçilerin yanısıra, Türkiye’nin dört bir yanından otobüslerle gelen onbinlerce işçi-memur katıldı. Öz Orman-İş de, Hak-İş üyesi diğer kardeş sendikalarla birlikte, mitinge geniş bir katılım gösterdi. Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Mevzuat-Araştırma Sekreteri Mehmet Çelik de mitinge katıldı.

Miting’de Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, MAZLUMDER Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal ve İhvan-ı Müslimin teşkilatının Türkiye Temsilcisi Ahmet Yusuf birer konuşma yaptı. Konuşmalarda, Mısır ve Suriye’deki dikta yönetimlerin mazlum ve sivil halka karşı uyguladığı şiddet ve katliamlar tel’in edilerek, zulmü destekleyen veya seyreden ABD, AB ve Batılı ülkelerin yanısıra, dikta rejimlere destek veren Ortadoğu’daki despot idareler protesto edildi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni