ANASAYFA / Genel / HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ’NDEN ASLAN’A PLAKET
HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ’NDEN ASLAN’A PLAKET
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 26.03.2015 00:00

HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ’NDEN ASLAN’A PLAKET

26.03.2015 00:00

Hak-İş Kadın Komitesi Başkanı Jülide Sarıeroğlu ve komite üyeleri, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan'ı ziyaret etti. Komite üyeleri, bu yılki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü faaliyetlerinin organizasyonunu yürütmesinden ve başta 'Hak-İş Kadın Komitesi Özgecan Aslan Hatıra Ormanı' kurulması olmak üzere, yapılan etkinliklere verdiği destek ve katkılarından dolayı Aslan'a teşekkür ederek, bir plaket verdiler.

Hak-İş Kadın Komitesi Başkanı Jülide Sarıeroğlu, Hak-İş'in bu yılki 8 Mart programının çok daha verimli ve geniş katılımlı şekilde yürütüldüğünü hatırlatarak, "Sayın Genel Başkan Yardımcımız Settar Aslan, bu faaliyetlerimizin planlanmasında, hazırlanmasında ve uygulanmasında, Kadın Komitemize her türlü desteği verdi. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.

Genel Başkan Settar Aslan da, Hak-İş Kadın Komitesinin, yapılan çalışmaların hakkını verdiğini belirterek, "Biz, üzerimize düşeni yaptık. Ama işin uygulayıcısı Kadın Komitemizdir. Başarılı çalışmalarından dolayı, Jülide Hanımın şahsında, tüm Kadın Komitesi üyelerimizi kutluyorum." şeklinde konuştu.

Hak-İş Kadın Komitesi Başkanı Jülide Sarıeroğlu ve Başkan Yardımcısı Melike Özmen, Genel Başkan Settar Aslan'a, hazırladıkları teşekkür plaketini takdim etti.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni