ANASAYFA / Genel / HENDEKLERİ AŞACAK, BAYIRBUCAK’A ULAŞACAK
HENDEKLERİ AŞACAK, BAYIRBUCAK’A ULAŞACAK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 25.12.2015 00:00

HENDEKLERİ AŞACAK, BAYIRBUCAK’A ULAŞACAK

25.12.2015 00:00

'Merhamet Tırları Yola Çıkacak, Hendekleri Aşacak, Bayırbucak'a Ulaşacak' sloganıyla hayata geçirilen yardım kampanyasıyla Mardin, Cizre, Sur, Nusaybin ve Silopi'de PKK terör örgütünün açtığı hendekler yüzünden mağdur olan bölge insanımız ile Suriye'de rejim askerleri ve Rusya'nın artarak devam eden saldırılarından dolayı zor durumda olan Bayırbucak Türkmenlerinin acil ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor.

Kampanyanın tanıtımı amacıyla Hak-İş Genel Merkezi'nde, Genel Başkanımız Settar Aslan'ın da katıldığı  bir basın toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hak-İş'in, dünyanın neresinde bir mazlum varsa, derisinin rengine, diline, dinine bakmaksızın onların yanında olmayı görev bildiğini söyledi. Bütün Hak-İş teşkilatı ve üyelerini yardım kampanyasına katılmaya davet eden Arslan, "İlk hedefimiz 80 ilden 80 TIR dolusu yardımı bu bölgedeki insanlara ulaştırmaktır. Kampanyayı Hak-İş ve Memur-Sen olarak ilk etapta 50'şer bin liralık bir katkıyla başlatıyoruz." dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da, "Yardım kampanyamızla, hendek mağduru kardeşlerimize, Esad mağduru Türkmen kardeşlerimize ulaşacak, merhamet köprüleri kuracağız." dedi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni