ANASAYFA / Genel / BAŞKANLAR KURULUMUZ ÇALIŞMA BAKANI SARIEROĞLU’YU ZİYARET ETTİ
BAŞKANLAR KURULUMUZ ÇALIŞMA BAKANI SARIEROĞLU’YU ZİYARET ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 12.10.2017 00:00

BAŞKANLAR KURULUMUZ ÇALIŞMA BAKANI SARIEROĞLU’YU ZİYARET ETTİ

12.10.2017 00:00

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Genel Başkan Settar Aslan başkanlığındaki Öz Orman-İş Başkanlar Kurulunu, Bakanlık toplantı salonunda kabul etti. Genel Başkan Settar Aslan, Bakanlık görevine gelmesinden dolayı Sarıeroğlu'yu bir kez daha kutlayarak, Öz Orman-İş'in toplu iş sözleşmesi müzakereleri sırasında gösterdiği yapıcı çabalardan dolayı kendisine teşekkür etti.

Settar Aslan, Başbakan Binali Yıldırım'ın, Öz Orman-İş'in düzenlediği 2 Mart 2017'deki Uluslararası Demokrasi Kongresi'ndeki taşeron ve geçici işçilerin kadro sorununun çözümü konusunda çalışma yaptıklarına dair sözlerine atıf yaparak, meselenin kısa zamanda ve herkesi memnun edecek bir formülle çözülmesini beklediklerini söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu da, kadro konusuyla ilgili hem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ve hem de Maliye Bakanlığı'nın çalışma yaptığını yineleyerek, konuyu Ekonomik Koordinasyon Kurulu ve Bakanlar Kurulu'nda görüştükten sonra sosyal tarafların görüşüne sunacaklarını söyledi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni