ANASAYFA / Genel / ANTALYA EMEKÇİSİ TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ
ANTALYA EMEKÇİSİ TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 25.12.2017 00:00

ANTALYA EMEKÇİSİ TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ

Antalya’daki orman işletmelerde çalışan üyelerimizi temsilen 50 geçici işçimiz, Genel Başkanımız Settar Aslan’a teşekkür amacıyla Öz Orman-İş Genel Merkezini ziyaret etti.

Geçici işçilerimizin, 5 ay 29 gün olan çalışma sürelerinin 9 ay 29 güne çıkarılması yolundaki başarılı mücadelesinden dolayı, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan'a olan teşekkür ziyaretleri sürüyor. Antalya'daki orman işletmelerinde çalışan geçici işçilerimizi temsilen 50 üyemiz, Antalya Şube Başkanı Ramazan Gün başkanlığında Ankara'ya gelerek, Öz Orman-İş Genel Merkezini ziyaret etti.

Çalışma süresinin 4 ay daha uzatılmasında, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan ve Genel Merkez yöneticilerinin büyük emeği olduğunu dile getiren Antalyalı orman emekçileri, Genel Başkan ve diğer yöneticilere teşekkür ettiler.

Genel Başkan Settar Aslan, elde edilen başarının, 'kolektif çalışmanın ürünü' olduğunu ve birlik-beraberlik içindeki çalışma sayesinde geldiğini anlatarak, "Başkanınız olarak, her zaman birlik ve beraberliğinizi korumanızı sizlerden bekliyorum." dedi.

Öz Orman-İş Antalya Şube Başkanı Ramazan Gün ve beraberindeki üye işçilerimiz, Genel Başkan Settar Aslan'a Antalyalı emekçiler adına, bir teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette, Öz Orman-İş Genel Sekreteri Bayram Ayaz, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin ve Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya da hazır bulundu.