ANASAYFA / Genel / ÖZ ORMAN-İŞ’TEN BBP’YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
ÖZ ORMAN-İŞ’TEN BBP’YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 12.01.2018 00:00

ÖZ ORMAN-İŞ’TEN BBP’YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

12.01.2018 00:00

Ziyarete, Genel Başkan Settar Aslan'ın yanısıra Genel Sekreter Bayram Ayaz, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik katıldı.

Genel Başkan Settar Aslan, BBP'nin köklü, gelenekleri ve ilkeleri olan bir parti olduğunu belirterek, parti Genel Merkezinde meydana gelen yangından dolayı Genel Başkan Destici'ye geçmiş olsun dileğini iletti. Türkiye'nin bir beka sorunuyla karşı karşıya bulunduğunu da ifade eden Aslan, şunları söyledi:

"Dünyanın kilit noktasında olan Türkiye, üç tarafı denizlerle ve dört tarafı düşmanlarla çevrili bir ülkedir. Böyle bir coğrafyada yaşamanın bir bedeli var. Bu bedeli bize ödetiyorlar. Karşı karşıya olduğumuz badireleri, millî duygularımızı kenetleyerek, farklılıklarımızı zenginlik görerek ortadan kaldırabiliriz. Vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri olarak, daha duyarlı olmamız gerekiyor. Demokrasilerde sendikalar, toplumun erken uyarı sistemidir. Sendikaların uyarılarına kulak vermek, birçok toplumsal sorunun çözümüne yardımcı olur."

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, meydana gelen yangından bir hafta önce Genel Merkezde bir tadilat olduğunu ve merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili dosyaların başka bir odaya taşındığını ve yangında bir zarar görmediğini söyledi.

Destici, 2017'nin işçilerle ilgili çok sıcak gelişmelerin yaşandığı bir yıl olduğunu da belirterek, Hükümetin taşeron işçilere kadro konusunda verdiği sözü tutmasını övdü. Destici, "Bir anda bir milyon kişiye kadro vermek, cesaret isteyen büyük bir hadise. Bunu küçümsememek lazım. Nasıl olacağıyla ilgili hususların da bir adalet çizgisi içerisinde, herkesin hakkı verilerek neticeleneceğine inanıyoruz." dedi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni