ANASAYFA / Genel / BÜYÜK MİLLETİN DEMOKRASİ ZAFERİ KUTLU OLSUN
BÜYÜK MİLLETİN DEMOKRASİ ZAFERİ KUTLU OLSUN
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 15.07.2018 00:00

BÜYÜK MİLLETİN DEMOKRASİ ZAFERİ KUTLU OLSUN

15.07.2018 00:00

Son 100 yılda, dış düşmanların desteği ve içimizdeki hainlerin alçaklığıyla, en az 5 darbeye ve sayısız darbe girişimine maruz kalan Türk Milleti, bu hain geleneğin son girişimini, 15 Temmuz 2016'da çelik göğsünü siper ederek durdurdu.

15 Temmuz'daki hain girişim, yalnızca bir darbe değil, aynı zamanda Türkiye'yi işgal girişimiydi. Bu girişimin, öncekilerden çok farklı olduğunu ve ülkeyi esir almayı hedeflediğini sezen Türk Milleti, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Sokağa inin!.." emriyle, ülkesine ve devletine siper olarak, FETÖ'cü alçakların işgal girişimine 'Dur!..' dedi.

Türk Milleti, 15 Temmuz 2016 gecesi, tarihte eşi-benzeri görülmemiş bir destan yazdı. O gece bütün dünya, asker üniforması giymiş teröristlerin tanklarla, uçaklarla ve her türlü ağır silahlarla yaptığı haince saldırının bir milletin çıplak elleriyle ve yalnızca bir ay-yıldızla nasıl durdurulabildiğine tanıklık etti.

Evet... 15 Temmuz 2016 gecesi tüm dünya, bir milletin özgürlük ve bağımsızlığı için neler yapabileceğini, inandığı ve güvendiği bir liderin emriyle, nasıl ölüme güle oynaya kanat açabildiğini öğrendi.

Bu zafer, bu övünç, 81 milyonluk milletin ortak zaferi ve övüncüdür. Bütün milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.

Malazgirt'ten Çanakkale'ye, 15 Temmuz'dan Zeytin Dalı'na imanımız, inancımız, ülkemiz ve milletimiz için şehitlik makamına yükselmiş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize de minnetlerimizi sunuyoruz.

 

Öz Orman-İş Sendikası

Genel Yönetim Kurulu

,

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni