ANASAYFA / Genel / KİMSE ZİNCİR VURAMAZ
KİMSE ZİNCİR VURAMAZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 14.07.2019 00:00

KİMSE ZİNCİR VURAMAZ

14.07.2019 00:00

40 yıldır Türk Milletinin iyi niyetini kullanarak, bu ülkenin emniyetine, yargısına, askeriyesine, mülkiyesine, medyasına, sermayesine velhasıl tüm kılcal damarlarına sızan FETÖ terör şebekesi Türk askeri üniforması içine gizlediği katil sürüsüyle, 15 Temmuz 2016 gecesinde, Türkiye'yi işgale yeltendi.

Küresel güçlerin hesabına hizmet eden bu terör şebekesi, ülkeyi işgal etmek için, kendince her türlü 'teknik hesabı' yapmıştı. Lakin bu katiller sürüsünün hesaplayamadığı 2 şey vardı: Türk Milleti ve onun Lideri...

Türk Milleti, 15 Temmuz'daki girişimin, yalnızca bir darbe değil, aynı zamanda ülkeyi işgal girişimi olduğunu, o eşsiz ferasetiyle çok çabuk idrak etti. Ve kendi iradesiyle seçtiği Lider'in çağrısıyla, bir anda ülkenin tüm meydanlarını doldurdu.

Bu aziz millet, küresel güçlerin de desteğiyle 40 yıldır hazırlanan bu alçakça girişimi bir gecede yerle bir etmeyi başardı. Ve tüm dünyaya, Türk Milletinin esir edilemeyeceğini, hile ve ihanetle bile olsa ülkesinin işgaline izin vermeyeceğini gösterdi.

Emperyalistler, coğrafyamızda millet iradesine karşı yapılan her türlü darbenin arkasında duruyor darbecileri kırmızı halılarla karşılıyor, onlara meşruiyet sağlıyor. Buna karşılık, milletin tertemiz oylarıyla seçilen, fakat ülkesinin kaynaklarını emperyalistlere peşkeş çekmeyen liderleri, 'diktatör' yaftalamasıyla itibarsızlaştırmaya, görevden uzaklaştırmaya çalışıyor.

15 Temmuz, emperyalizmin mazlum coğrafyalara vurduğu zincirin kırıldığı gündür aynı zamanda. Türk Milleti, 15 Temmuz'daki kahramanca direnişiyle, ülkesine ve devletine sahip çıktığı gibi, bir daha bu ülkede hiçbir şekilde darbeciliğe geçit vermeyeceğini de haykırmıştır.

15 Temmuz'daki ihaneti asla unutmuyor, o gecenin kahramanlarını yürekten kutluyor, 251 şehidimizi rahmet ve minnetle anıyor, yaralanarak gazi olan 2193 vatandaşımıza şifa ve sağlık diliyoruz.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.

Öz Orman-İş Sendikası

Genel Yönetim Kurulu

,

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni