ANASAYFA / Genel / BAŞKANLAR KURULUMUZ TOPLANDI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 15.10.2019 05:39

BAŞKANLAR KURULUMUZ TOPLANDI

15.10.2019 05:39

Öz Orman-İş Sendikası 22. Başkanlar Kurulu Toplantısı, 8 Ekim 2019 tarihinde Ankara’da Genel Merkez salonunda yapıldı. Genel Başkan Settar Aslan başkanlığında yapılan toplantıya; Genel Sekreter Ali Bilgin, Genel Malî Sekreter Halil Turan, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün ile şube başkanları ve bölge temsilcilerinin yanısıra sendika uzmanları katıldı.

Başkanlar Kurulu toplantısında, orman ve tarım işçisi üyelerimizin meselelerinin yanısıra, Orman Teşkilatı ve TİGEM toplu iş sözleşmelerinde gelinen nokta ile Öz Orman-İş’in faaliyetleri değerlendirildi. Toplantıda, Türkiye gündemi üzerinde de fikir alışverişi yapıldı.

Başkanlar Kurulu toplantısının ardından, Öz Orman-İş şubeleri ve bölge temsilcilikleri için alınan yeni hizmet araçları da, 9 Ekim 2019 günü düzenlenen törenle, şube başkanları ve bölge temsilcilerine teslim edildi.

Genel Başkan Settar Aslan, araçların teslim törenindeki konuşmasında, şubelerin mevcut hizmet araçlarının ekonomik ömürlerini doldurduğunu ve masraf çıkarmaya başladığını, bu yüzden Genel Yönetim Kurulu olarak araçları yenilemeye karar verdiklerini ifade ederek, “Teşkilatımızın üyelerimize daha iyi hizmet verebilmesi için hizmet araçlarımızı yeniliyoruz. Üyelerimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Allah, kaza bela vermesin.” dedi.