ANASAYFA / Genel / MERHUM ÜYEMİZ MUSA KAYA’NIN FERDİ KAZA TAZMİNATINI ÖDEDİK
MERHUM ÜYEMİZ MUSA KAYA’NIN FERDİ KAZA TAZMİNATINI ÖDEDİK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 25.10.2019 05:40

MERHUM ÜYEMİZ MUSA KAYA’NIN FERDİ KAZA TAZMİNATINI ÖDEDİK

25.10.2019 05:40

Adana Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kozan Orman İşletme Müdürlüğü çalışanı üyemiz Musa Kaya, 20 Ağustos 2019 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmişti. Merhum Kaya’nın vefatı, Öz Orman-İş’in tüm üyeleri için yaptırdığı Grup Ferdi Kaza Sigortası kapsamına girdiğinden, merhumun varislerine, sigorta tazminatı olarak 25 bin TL takdim ettik.

 

Sigorta tazminatı çeki, 24 Ekim 2019’da Adana’da düzenlenen törenle, Öz Orman-İş Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya tarafından, merhum Musa Kaya’nın varisleri olan eşi Şükran Kaya ile oğlu Tolgahan Kaya ve kızı Songül Kaya’ya verildi.

 

Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz’ın da katıldığı törende konuşan Zeki Sungur Kızılkaya, trafik ve iş kazalarının, Türkiye’nin en ciddi sorunlarından olduğunu anlatarak, bu kazaları asgariye indirmek için farkındalık oluşturmanın önemine dikkat çekti. Kızılkaya, Öz Orman-İş’in, iş sağlığı ve güvenliği konusunda sürekli eğitim seminerleri yaptığını da hatırlatarak, “Kazaları önlemek için her türlü tedbiri almalıyız. Ayrıca, kazalar yaşandıktan sonra ortaya çıkan mağduriyetleri gidermek için de yapılması gerekenler vardır. Biz sendika olarak, bu amaçla tüm üyelerimiz için Ferdi Kaza Sigortası yapmaktayız.” dedi.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni