ANASAYFA / Genel / ORMAN GENEL MÜDÜRÜ KAHVECİ: “İŞÇİMİZ, ALDIĞI HER KURUŞU HAK EDİYOR”
ORMAN GENEL MÜDÜRÜ KAHVECİ: “İŞÇİMİZ, ALDIĞI HER KURUŞU HAK EDİYOR”
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 29.08.2010 00:00

ORMAN GENEL MÜDÜRÜ KAHVECİ: “İŞÇİMİZ, ALDIĞI HER KURUŞU HAK EDİYOR”

29.08.2010 00:00

Orman Genel Müdürü Osman Kahveci de Orman işçiliğinin madencilikten sonra en zor işkolu olduğunu belirterek,  “Toplu iş sözleşmesi kurumumuza maddi külfet getirmesine rağmen, işçilerimiz aldığı her kuruşu hak etmektedir.” dedi.

 

Genel Müdür Kahveci, orman teşkilatının yaptığı hamlelerle kendi kendine yeter hale gelmekte olduğunu da belirterek, “Küçük bir örnek vermek gerekirse; 2002 yılında 200 milyon dolar olan ormancılık gelirimiz, bugün 1 milyar dolara gelmiştir. Bu göstergeler bize, bu yıl 2.500 yeni işçi alma cesaretini vermiştir. Böylece orman teşkilatı olarak, istihdama az da olsa destek vermiş olduk.” şeklinde konuştu.

 

Toplu iş sözleşmesinin karşılıklı anlayış içerisinde, kısa sürede bitirildiğini anlatan Orman Genel Müdürü Osman Kahveci, “Bunda emeği geçen Devlet Bakanımız Hayati Yazıcı’ya, Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu’ya, Hak-İş Konfederasyonumuza, işveren sendikamız TÜHİS’e ve Öz Orman-İş Sendikası yöneticilerine teşekkür ediyor, bu toplu iş sözleşmesinin orman işçisine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni