ANASAYFA / Genel / ÖZ ORMAN İŞ GENEL MERKEZİNDEN TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISINA ZİYARET
ÖZ ORMAN İŞ GENEL MERKEZİNDEN TARIM VE ORMAN  BAKAN YARDIMCISINA ZİYARET
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 19.01.2021 09:41

ÖZ ORMAN İŞ GENEL MERKEZİNDEN TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISINA ZİYARET

19.01.2021 09:41

Yapılan ziyarette konuşan Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; 2018'den bu yana tanıdığımız,  TİGEM Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığı yıllarda ve öncesinde Tarımsal projeler noktasında bir çok başarıya imza atan ve ‘Coğrafi İşaretli Ürünler’ projesiyle Cumhurbaşkanımız tarafından yerel değerlere en çok sahip çıkan kuruluşlara yön vermesiyle milli ve yerli üretimi her zaman desteklediğini biliyoruz. Üretim kabiliyetleri noktasında yapmış olduğu çalışmalarını yakından takip ettiğimiz bakan yardımcımızın Tarım ve Orman Bakanlığındaki görevinde üstün başarılar diliyoruz dedi.

Ormancılığın dünü, bugünü ve yarınını değerlendiren Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; Dünya orman sıralamasında büyüyen bir Türkiye’nin tarımsal değerler noktasında da en iyi seviyeye geleceğine inanıyoruz. Kuraklığın sinyallerini son günlerde yağan yağışlarla yıkıldığını söyleyen Aslan şöyle konuştu; Ormanlarımız, TİGEM’imiz bizim için yaşamın olmazsa olmazıdır. Mücadeleleriyle hem ormanlarımıza hem TİGEM’li kardeşlerimizin daha iyi koşullar ve şartlar altında çalışmalarına yönelik istişarelerimizle sizleri ziyaret etmeyi sürdüreceğiz. Yetkili sendika olarak Tarım ve Orman bakanlığında bulunmanızdan dolayı ziyadesiyle memnun ve mutluyuz. Yapacağınız çalışmaların hayırlı sonuçlar vermesini, görevinizin hayırlara vesile olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşın Işıkgece daha iyi yarınlar, daha iyi şartlar, daha iyi bir Türkiye sevdasıyla çıktığımız bu yolda ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etmiştir dedi.

Ziyarette Öz Orman İş Genel Sekreteri Ali Bilgin,  Genel Mali Sekreter Halil Turan, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün hazır bulundular.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni