ANASAYFA / Genel / Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç’e Hayırlı Olsun Ziyareti
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 19.01.2021 10:12

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç’e Hayırlı Olsun Ziyareti

19.01.2021 10:12

Ziyarette konuşan Öz Orman İş Genel Başkanı Aslan; Çalışma hayatını yakından bilen, sorun ve öneriler noktasında istişareye açık olan Adem Dinç beyefendinin mücadelemize güç katacağına inanıyoruz. Bizim amacımız sivil toplum örgütü olarak sorunların çözümü, daha iyi olabilmek için formüllerin yetkili makamlara sunulması ve sendikacılığımız gereği daha iyi şartlar altında daha iyi sonuçlar aramaktır. Üyelerimizin sıkıntılarını en yüksek sesle dile getirdiğimiz gibi sorunların çözümü noktasında da gerekli girişimleri sürdüreceklerini dile getiren Aslan şöyle konuştu; Bizim sendikal duruşumuz, daha iyi şartlar altında çalışan, daha iyi bir morele, motivasyona sahip olan yol arkadaşları ile yürümektir. Başarının olmazsa olmazı olan en büyük talep, sıkıntıları dinleyen, çözümü için kafa yoran yöneticilere sahip olmaktır. Bugün gelinen noktada çalışma hayatının içinde olan, sendikal mücadelelere aşina olan Genel müdürümüzün hayırlı çalışmalara imza atmasını gönülden istiyoruz. Sivil toplum örgütlerinin talep makamı, hükümetin ise taleplere cevap verecek makam olduğu bilinciyle bizler taleplerimizi sunmaya, hükümet kanadının da daha iyi şartları oluşturmak adına taleplere cevap vermesine odaklandığımızı hatırlatmak istiyor. Başarılarının daim olmasını diliyorum dedi.

Yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını dile getiren Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç;  Sivil toplum örgütlerinin daha iyi olabilmek adına birer lokomotif görevi yaptığını biliyoruz. Bu ziyaretin bizi ziyadesiyle memnun ettiğini dile getirmek istiyorum ifadelerini kullandı.

Ziyarette Öz Orman İş Genel Sekreteri Ali Bilgin,  Genel Mali Sekreter Halil Turan, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün hazır bulundular.

 

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni