ANASAYFA / Genel / BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYE'M
BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYE'M
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 16.02.2021 09:42

BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYE'M

16.02.2021 09:42

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan  "Pençe Kartal-2 Harekatı sırasında hain teröristler tarafından 2015 ve sonraki yıllarda kaçırılarak, alıkonuldukları mağarada şehit edilen 13 vatandaşımıza, Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı  diledi’’ 

 

Terörün her çeşidi karşısında ortak bir dil, ortak bir fikir, ortak bir savunmanın milli şuur olduğunu dile getiren Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Aslan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 

Ülkemizin bağımsız yarınlarını hedef alan, kurulduğumuz günden bu yana maşalığa soyunan terörün, ülke coğrafyamıza verdiği acı büyüktür. Tarihin bütün dönemlerinde devletler hainlerle, iş birlikçileri ile destekçileri ile mücadele ede gelmiştir. Kırk yılı aşkın bir süredir hain PKK ve uzantıları, ülke istikrarını hedef alan kısır bir döngüyle kalleşlik yapmakta, beslendikleri mihraklar tarafından desteklenmektedir.

 Terörün renginin, dininin, dilinin, ırkının, siyasetinin olmadığı, teröre soyunanların geçmişten bu yana birilerine maşalık yaptığı ortadadır. Tarihin bütün safhalarında ülke istikrarını akamete uğratmak isteyenler, türlü ihanetlerle hainliklerine devam etmiştir.

Bugün içimizi yakan bu kalleş eylem karşısında susmak, esnek cümlelerle rengini belli etmeme gafletinde bulunmak, yapılan hainliğe ortak olmak demektir.

 Unutulmamalıdır ki Türkiye, her zaman yirmi yaşında, her zaman her doğanın bir şehit adayı, her zaman şehidin yerine geçmek isteyen 83 milyon olduğumuz bilinmelidir.

Bugün siyasetin aynı kavga karşısında kenetleneceği bir gündür.

Bugün amanın, fakatın bir tarafa itilip, ortak zeminde mücadele verme zamanıdır.

Bugün sırtını bir yerlere yaslayanlar karşısında, bir olma zamanıdır.

Acımıza duyarsız kalan, ikiyüzlü açıklamalarla gerçek niyetlerini belli eden dünya devletlerinin tavrını unutmamalı, birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın hain tuzakları her zaman bozacağını bilerek birbirimize kenetlenmeliyiz.

Öz Orman İş olarak, terörün her çeşidi karşısında durduğumuzu, bu kutsal mücadelede her zaman güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Başımız Sağ olsun.

 

 

 

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni