ANASAYFA / Genel / Öz Orman İş 13 Yaşında
Öz Orman İş 13 Yaşında
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 15.04.2021 15:22

Öz Orman İş 13 Yaşında

15.04.2021 15:22

Sendikal mücadelenin bütün öznelerine sahip olan Öz Orman İş, Tarım ve Orman alanında görev yapan çalışanların haklarını savunan, geleceğe dokunma noktasında ülkemizin yarınları ile ilgili hedeflere onaklanan dev bir aile olarak bugünü yaşayan, yarını inşa eden bir yaklaşımla çalışmalarını sürdürmektedir.

Kardeşlik bilincinin gereği olarak sevinçleri, acıları birlikte yaşayan, sorunları en aza indirmek adına gayret gösteren bir duruşla sendikacılık yapmaktadır.

Yapılanların yanında, yapılması gerekenleri de hiçbir zaman ötelemeyen, mücadele zincirini hiçbir zaman koparmayan, gayret ve enerjisi ile alanında en iyi olarak görev icra etmektedir.

Sendikal çalışmalar noktasında talep makamı olarak icra makamlarına çalışanların sorun ve sıkıntılarını, talep ve önerilerini büyük bir hassasiyet içerisinde sunabilen, diklenmeden dik durabilen bir vizyona sahiptir.

Amacı yarınları inşa etme noktasında daha yeşil bir dünyaya katkı sunmak adına, daha yeşil bir Türkiye mottosu ile hareket etmektedir.

Kurulduğu günden bu güne tarım ve ormancılık alanında hak arama mücadelesini en iyi şekilde sürdüren Öz Orman İş Sendikası bundan sonraki süreçlerde de hak arama gayretini en etkin şekilde sürdürecektir.

Ormancılığın bütün kurallarını en iyi şekilde icra eden, ateşe karşı savaş veren Orman çalışanlarının haklarını taleplerini, üretim faaliyetleri noktasında gayret gösteren tarım çalışanlarını, denizcilik alanında üretime katkı sağlayan bütün çalışanların talep ve önerileri Öz Orman İş Sendikası için her zaman birer kaynak, birer rehber hükmündedir.

Ateşin doğaya verdiği zararı en aza indirmek için aylarca evlerini görmeyen, ateşle doğanın savaşında her zaman bir savaşçı olarak görev icra eden orman çalışanlarının 5 Ay 29 Gün olan çalışma sürelerini 9 Ay 29 Güne çıkaran, bu hususla ilgili icra makamının en üst seviyelerinde hak arama mücadelesini istediği gibi sonuçlandıran Öz Orman İş, 2021 yılı için 12 Ay iş, 12 Ay aş sloganıyla yeni bir kazanıma imza atmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Kazanımların en iyisini bu güne kadar alan, bundan sonraki yıllarda da en iyisine daha iyisini katmak için emek veren Öz Orman İş Sendikası daha iyi bir dünya için daha iyi bir Türkiye sevdasına gönül vermiş, mücadele erleriyle amacından zerre sapmadan yoluna devam edecektir.

2021 yılının Dünya coğrafyasında acılar yılı olduğu gerçeği ile hareket ederek, salgınların, doğal afetlerin gölgesinde en az hasarla krizleri yöneten ve sorunların üstesinden gelebilecek kudrete ve güce sahip olan ülkemizin, yarını noktasında her zaman göreve hazır ve nazır olduğumuz bilinmelidir.

Bu sebeple Öz Orman İş çatısı altında birleşen, sen yoksan biz bir eksiğiz söyleminin bütün hassasiyetini bilen camiamızın kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. İyi ki varsınız, iyi ki varsın Öz Orman İş Sendikası

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni