ANASAYFA / Genel / MESCİD-İ AKSA YANLIZ DEĞİLDİR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 12.05.2021 11:01

MESCİD-İ AKSA YANLIZ DEĞİLDİR

12.05.2021 11:01

Dünyanın gözleri önünde yapılan zulme sadece sapan ve taşlarla karşılık veren mazlum Filistin halkı, "şeytan taşlanır" söylemini doğrulayan acılar yaşamaktadır.

İslam sayesinde varlıklarını sürdüren Siyonist İsrail, İslam'ın beşiğinde kan akıtmaya devam ediyor.

İhanetler silsilesini her dönemde sürdüren İsrail,

Bir ırk/soy veya dini grup olarak değil, tamamen Kur’ân âyetleriyle yapacağımız tanımlamalarla ortaya konacağı üzere, belli olumsuz tutum ve davranışları kuşanmış inkârcı ve zalim bir “lânetli gelenek” yani Siyonist Devlet olarak karşımızda duran, insanlığın baş belası bir kavimden/toplumdan söz edeceğiz.

Kendilerini yaratılmışların en şereflileri gibi lanse etmeye çalışan bu bozulmuş zihniyet, aslında yaratılmışların en şerlileri olarak tarihteki yerlerini almışlardır.

Allah tarafından emrolunduğu üzere, denizi asa ile ikiye yaran Hz. Musa'nın ümmeti; denizi aştıktan hemen sonra yine sapkınlığa devam etmiştir.

Bugün bazıları;

Filistin toprak sattı İsrail'e, ve Filistin hak etti diyor..

Bunu duyanlar ve inananlar İsrail oyununu yutmuşlar demektir, çünkü

1948’ den sonra Filistin halkı tehcir yoluyla göçe zorlandı,

Para ödenmedi, mülteci kampında yaşadılar,

İsrail arazilerine el koydu!

“Terkedilmiş Arazi Kanunu ”çıkardı...

topraklarını satmak istemeyen, Kudüs aşığı, Mescidi Aksa aşığı insanlara yapılan zulüm, 1948 yılından bu yana bu şekilde  süregelmektedir.

Bozulmuş kitaplarında bile,

“Çalmayacaksın” derken

Filistin’in yüzde 85’ini çaldılar,

Bozulmuş kitapları;

“Öldürmeyeceksin” demesine rağmen;

Filistin’de 12 bin kişi öldürdüler, öldürmeye devam ediyorlar,

Kitapları; “Komşularının mülklerine tamah etmeyeceksin” demesine rağmen;

“çalmazsam başkası çalacak” dediler.

Bu zalim toplumun özellikle Ramazan Bayramı'nda Mescidi Aksa’ da çıkardıkları zulüm, bir alışkanlık, bir hastalığa dönüştü.

Bugün dünya Müslümanları yaşanan bu zulme sessiz kalmadı, Hak İş konfederasyonu ve bağlı sendikaları zulme karşı duran çığlıklarla Müslüman, mazlum, Filistin halkının yanında olduğunu gösterdi.

"Sadece miting yapıyorsunuz" cümlesi, mitinglerinizden rahatsız oluyoruz, sessiz olun cümlesi ile aynıdır diyerek, sessiz çoğunluğun sesi olduk.

Türkiye çapında verilen bu destekler direnişe hem selam oldu, hem de moral oldu.

Bizler çok iyi biliyoruz ki zalim zulmünde ısrarcı ise sonu geliyor demektir.

Kardeşlerimizin dün yanında olduğumuz gibi bugünde, yarında yanında olacağımızı tekrar tekrar ilan ediyor, duanız olmasaydı ne ehemmiyetiniz var ayetine göre duamızı kardeşlerimizden esirgemeyelim diyoruz.