ANASAYFA / Genel / Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 25.05.2021 15:53

Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı

25.05.2021 15:53

Toplu İş Görüşmelerinin açılış konuşmasında konuşan Tigem Genel Müdürlüğüne vekaleten yürüten Sait Kocabey yaptığı açılış konuşmasında; İklimsel faktörlerin gözle görülür düzeyde değiştiği günümüzde ne yazık ki 2021 yılı için kurak dönemlerin yaşanacağına işaret eden üzücü haberler almaktayız. Mevsimsel kuraklığın ne yazık ki topraklarımıza sirayet ettiğini de belirtmemiz gerekiyor. Bütün koşullar göz önüne alınarak her zaman işçilerimizin daha iyi koşullar altında çalışmalarını sağlamak adına taşın altına elimizi koymaya hazır olduklarını belirtti. Kocabey; Başarının anahtarı olarak yüksek uyum, özverili çalışma ve duyarlı duruş felsefemizin her koşulda fayda getirdiğinin altını çizen Kocabey, yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen en iyisini yapma gayretimizi sürdüreceğiz dedi.

Kurulduğumuz günden bu güne sendikal mücadeleye farklı bir bakış acısı getirdiklerini dile getiren Öz Orman İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya; Bugün sevgiyle büyümenin, kazanımla daha rahat bir zeminde işçilerimize imkan sunmanın mücadelesini veriyoruz. Burada asıl hedef, değişen dünyanın hızına yetişebilmek, her koşul ve durumda işçilerimizin lehine olan sonuçlara odaklanmaktır. Pandemi koşullarının yıkıcı etkisine rağmen, mücadelemizi her koşulda sürdürmenin hem sendikamız açısından, hem de sendikamıza gönül vermiş aile fertlerimiz açısından önemlidir dedi.