ANASAYFA / Genel / ORMANCILARIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ
ORMANCILARIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 29.05.2021 12:23

ORMANCILARIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

29.05.2021 12:23

Konu ile ilgili açıklama yapan Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan; Ormanlarımızı koruyan, yaşatan kardeşlerimize yapılmış olan bu saldırıyı kınıyoruz. Ülkemizin geleceğini inşa etmeye çalışan, gece gündüz demeden mücadele veren orman camiamızın her bir ferdi kıymetli ve değerlidir. Kıymetli ve değerli olanı koruyan, kollayan, yaşatan insan, kıymet üstü bir değere sahiptir.

Yapılmış olan bu saldırı, aynı zamanda orman camiasının her bir ferdine yapılmış demektir. Bu hususla ilgili bölgede bulunan yetkililerimiz durumu takip etmektedirler. Biz dün olduğu gibi, bugünde yarın da kardeşlerimizin yanında olacağız.

 Ormanlarımız ve ormanlarımızı yaşatan kardeşlerimiz yalnız değildir. Bu hususla ilgili adli süreci takip edip, en etkili şekilde saldırıyı yapan kişilerin cezasını bulması için konunun takipçisi olacağız.

Hiç kimse cüret edip çalışanlarımıza el, dil uzatamaz.

 Her zaman mütevazılığimizi koruduğumuz gibi söz konusu mevzu ormanlarımız olduğunda, vatan savunması olarak gördüğümüz, namusumuz olarak gördüğümüz alçakça saldırılar karşısında kayıtsız kalacağımız düşünülmesin.

 Yasalarımız çerçevesinde konunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız’ dedi.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni