ANASAYFA / Genel / BAŞIMIZ SAĞ OLSUN
BAŞIMIZ SAĞ OLSUN
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 10.06.2021 09:38

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

10.06.2021 09:38

Muğla Öz Orman İş Şube Başkanı Bilal Güçlü, Marmaris Orman İşletme Müdür Yardımcısı Volkan Aydın, Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü İşyeri temsilcimiz Behsat Şahin, Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü temcilcimiz Özgür Koç Öz Orman İş Sendikası Genel Merkezi adına  taziye ziyaretinde bulunarak, ferdi kaza sigortası kapsamında 30 Bin TL’lik çeki aileye teslim etti.

Taziye ziyaretinde konuşan Öz Orman İş Şube Başkanı Bilal Güçlü; Büyük bir aile olarak acıları paylaşmak adına her zaman bir ve bütünüz. .

Bugün burada camiamıza emek vermiş olan İsa Kardeşimizin vefatı münasebetiyle geldik. Genel Başkanımız Settar Aslan’ın selamlarını aile büyüklerimize ilettik.

Ülkemiz ormanları için mücadele veren, bu uğurda 118 şehit, birçok gazisi bulunan teşkilatımızın acılara ortak olmak gibi güzel bir meziyetimiz var. Bir ve bütün olmanın sadece cümleler içerisine sıkıştırılmadığını, acıların paylaştıkça azaldığını ümid ederek buradayız. Bugün hiçbir şey kardeşimizin yokluğunun yerini tutamaz, telafisi mümkün olmayan, acısını yüreklerimizde hissettiğimiz bu günlerin yaşanmamasını temenni etmekten başka bir şey diyemiyoruz.

Vatan savunması olarak gördüğümüz bu mücadelenin dünyada benzeri yoktur. Çünkü hiçbir kardeşimiz yaptığı işi sadece bir görev olarak yapmıyor. Kutsal bir nöbet, kutsal bir dava olarak üstlendiğimiz bu işte, her bir kaybın sadece aramızda şehit olarak anılmasını değil, yasalarca da şehit sayılmasını istiyoruz dedi.

Güçlü; Yaşatmak için canını veren her bir birey bizim nazarımızda şehittir. Ormanlarımıza, ormanlarımızın içindeki canlara can olmak için canını verebilecek yürekte olan mücadele erlerine görev zaiyatı demeyeceğimize göre şehit sayılmasını istiyoruz. Bu hususla ilgili genel başkanımızın yoğun çalışmalarıyla inşallah en yakın sürede bu kazanımı da alacağımıza, bu eksikliğin de telafi edileceğine inanıyoruz. Bu sebeple camiamızın başı sağ olsun ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni