ANASAYFA / Genel / BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 31.08.2021 15:25

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

31.08.2021 15:25

Her zaman üyesiyle bir olmayı şiar edinen Öz Orman İş Sendikası, afet bölgesinde evi zarar gören üyelerimizin her zaman yanında.

Acıların paylaştıkça azaldığını tecrübe ettiğimiz şu süreçte evleri zarar gören üyelerimiz ile bir arada olmayı, acılarını hafifletmek adına sorumluluk üstlenmeyi ana meselemiz olarak görüyoruz.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Öz Orman İş Sinop Şube Başkanı Nermin Yılmaz; Bölgemizde yaşanan afet bizi fazlasıyla üzmüştür. Yangınların hemen peşinden böyle bir açı ile mücadele ediyoruz. Antalya,Isparta,Muğla bölgelerinde olduğu gibi buralarda da Ateş Savaşçılarımızı yalnız bırakmadık.

Ne yazık ki afetin zarar verdiği yerler arasında üyelerimizin evleri de var. Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda hem üyelerimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Hem de sendikamızın maddi desteklerini de kendilerine ilettik.

Söz konusu mücadelemiz birlik ve beraberlik mücadelesidir diyen Öz Orman İş Sinop Şube Başkanı Nermin Yılmaz; Arkadaşlarımızı ziyaret edip desteklerimizi kendilerine ilettik. Sendikamızın birliğini sembolize eden bu durum sendikacılık anlamında olması gereken örnek bir duyarlılıktır. Bu sebeple kardeşlerimiz izin vermesine rağmen resimlerini paylaşmayı saklı tuttuk.

Biz büyük bir aileyiz. Acıların paylaştıkça azaldığına olan inancımız sonsuz. Bu sebeple duyarlı bakış açımızı sürdürmeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.