ANASAYFA / Genel / ASLAN; 'Birlik ve Beraberliğimiz Bütün Açıların Üstesinden Gelmek İçin En Güçlü Dayanaktır'
ASLAN; 'Birlik ve Beraberliğimiz Bütün Açıların Üstesinden Gelmek İçin En Güçlü Dayanaktır'
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 27.09.2021 09:01

ASLAN; 'Birlik ve Beraberliğimiz Bütün Açıların Üstesinden Gelmek İçin En Güçlü Dayanaktır'

27.09.2021 09:01

Öz Orman İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanı Sedat Öksüz Genel Başkan Settar Aslan tarafından görevlendirilerek Bozkurt'da evleri araçları zarar gören üyelerimize ulaştı ve nakti desteklerini kendilerine iletti.

Üyelerimiz ile bir araya gelen Öksüz; Büyük bir aile olmanın gereğini yerine getirerek, aile fertlerimizin yanında durmaya çalışıyoruz dedi.

Devletimizin hiçbir vatandaşımızı mağdur etmediğini, sendikamızın da üyelerimizin yanında olduğunu dile getiren Öksüz söyle konuştu;

Büyük yangınların hemen akabinde şehrimizi etkisi altına alan sel felaketinin izlerini silmeye devam ediyoruz. Orman teşkilatımız Akdeniz bölgesindeki yangınları söndürür söndürmez Kastamonu ilimize akın ettiler. Gece gündüz demeden mücadele veren kahraman teşkilatımızın her zaman yanında olmaya çalıştık. Afetin etkilerini en aza indirdiğimiz anda da bölgede ikamet eden kardeşlerimizin durumunu tespit ederek genel merkezimize ilettik. Genel Başkanımızın talimatları ile üyelerimizin yanında olmak adına sendikamızın desteklerini kardeşlerimize ilettik dedi.

Üyelerimiz ile bir aradayken Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan ile görüntülü görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede geçmiş olsun dileklerini ileten Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan; Büyük bir aile olarak her zaman kardeşlerimizle birlikteyiz. Onlar nasıl ki gece gündüz demeden mücadele veriyorlar, bizlerde onların mücadelesine karınca misali destek olmaya çalışıyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve her zaman şunu söylüyoruz, birlik ve beraberliğimiz bütün açıların üstesinden gelmek için en güçlü dayanaktır dedi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni