ANASAYFA / Genel / BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 01.11.2021 09:23

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

01.11.2021 09:23

Üyemizin yaralarını sarmak adına yapılan ziyarette konuşan Balıkesir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Çorum; Biz Büyük bir aile olduğumuzu her defasında dile getiriyoruz. Bu durumun sadece sözde kalmadığına da şahitlik ediyoruz. Türkiye genelinde üyelerimizin yaşadığı sıkıntıları en aza indirmek adına Genel Başkanımızın talimatları ile hareket ederek üye kardeşlerimizi yalnız bırakmıyoruz ifadelerini kullandı.

Çorum yapılan geçmiş olsun ziyaretinde şöyle konuştu; Bizler yerelde yaşanan sorun ve sıkıntıları en aza indirmek adına sürekli kardeşlerimizle iç içeyiz. Eylül ayında Bigadiç Orman İşletme Müdürlüğünde görevli olan kardeşimizin evinin yandığını duyduk ve aynı gün kardeşimizin yanında olduk. Evi tamamen yanan kardeşimizin durumunu Genel Merkezimize ilettiğimizde Genel Başkanımız Settar Aslan’ın talimatları ile kardeşimizin ev eşyalarını aldık ve bugün de kendisine teslim ediyoruz. Genel merkezimizin talimatları çerçevesinde resim almıyoruz, haberlerimizde kardeşimizin ismini kullanmıyoruz. Bazı sendikalar ne yazık ki Türkiye genelinde yaptığımız bu destekleri itibarsızlaştırmak adına yorumlarına şahit oluyoruz. Yardım yapıyorsanız bunu neden biz görmüyoruz diyen sözde sendikacıların yaklaşımları karşısında hayretlerimizi gizleyemeyeceğim diyen Öz Orman İş Balıkesir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Çorum; Bizim kardeşimizin yanında olduğumuzu kardeşimiz biliyor, Allah biliyor. Normal şartlarda bu durumların haber yapılması basın yayın politikası gereği olmamış olsaydı bunu dahi yapmayı düşünmezdik. Lakin basın yayın politikası gereği bu tarz eylemlerimizi kayıt altına almamız gerekiyor. Bu sebeple bizlerde isim kullanmadan verdiğimiz bu destekleri isimsiz resimsiz yapmayı uygun görüyoruz. Sözde sendikaların mantıklarına baktığımızda üye kardeşlerimizin onurunu, gururunu hiçe sayacak fıtratlarını görmemiz de iyi bir hatırlatma olmuştur dedi.

 Çorum; Unutulmamalı ki bu tarz sıkıntıları hepimiz yaşayabiliriz. Empatiden uzak bir mantıkla sendikacılık yaptığını sanan tabela sendikacılarına da bunu hatırlatmak istiyorum ifadelerini kullandı.  

Geçmiş olsun ziyaretinde Öz Orman İş Şube Yönetimi olarak; Osman Kaya, Halim Erişen, Bigadiç Orman İşletme Müdürlüğü Temsilcisi Tuncay Naış hazır bulundular.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni