ANASAYFA / Genel / SETTAR ASLAN'DAN BURSA ÇIKARMASI
SETTAR ASLAN'DAN BURSA ÇIKARMASI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 03.11.2021 11:09

SETTAR ASLAN'DAN BURSA ÇIKARMASI

03.11.2021 11:09

Yapılan ziyaretlerde işçilerimiz ile bir araya gelen Aslan, Bursa Orman Bölge Müdürü Yalçın Akın’ı makamında ziyaret etti.

Bursa Orman Bölge müdür yardımcıları, Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işletme müdürleri, Öz Orman İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Bilgin, Bursa Bölge Başkanı Yavuz Balcı,  Bursa Öz Orman İş Sendikası temsilcilerinin hazır bulunduğu ziyaretlerde yapılan toplu sözleşme ve geçici işçilerin kadro mücadelesi ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Öz Orman İş üyeleri ile bir araya gelen Aslan; Verdiğimiz mücadelede işçilerimizi görev yaptığı sahada ziyaret etmek, sorun ve sıkıntılarını birinci dereceden kendilerinden dinlemek için buradayız. Büyük bir mücadele veriyoruz. Yeşil vatanı koruyan, yeşerten kardeşlerimizin sıkıntılarını en aza indirmek adına mücadelelerimizi sürdüreceğiz ifadelerini kullandı.

Geçici işçilerin durumunu da açıklayan Aslan; Verdiğimiz mücadele ile hem medya gündeminde, hem de siyasi arenada orman camiasında bir geçici işçi sorunu olduğunu Türkiye gündemine soktuk. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde de arkadaşlarımızın kadro talepleri karşısında duyarsız kalmadıklarını, çözümü için çalışma içerisinde olduğunu görüyoruz. Devletimizin bütün makamlarında, yapılan bütün görüşme ve sözleşmelerde kardeşlerimizin kadro talebini dile getiriyor, getirmeye de devam edeceğiz. Biz her alanda her platformda geçici işçilerimiz 12 ay iş, 12 ay aş söylemini fiiliyata çevrildiği ana kadar durmayacağımızı da dile getirdik. Her mücadele anlamlı ve kutsaldır. Emeğin mücadelesini sürdüren bireyler olarak kardeşlerimizin derdiyle dertlenmenin olmazsa olmazımız olduğunu hatırlatmak adına kardeşlerimizi ziyaret ettik ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni