ANASAYFA / Genel / LÜBNAN SENDİKALARINDAN ÖZ ORMAN SENDİKASINA ZİYARET
LÜBNAN SENDİKALARINDAN ÖZ ORMAN SENDİKASINA ZİYARET
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 16.11.2021 09:45

LÜBNAN SENDİKALARINDAN ÖZ ORMAN SENDİKASINA ZİYARET

Lübnan İşçiler Konfederasyonu Yönetimi Öz Orman İş Genel Merkezine ziyarette bulundu. CGTI Başkan yardımcısı, Tarım Sendikası Başkanı Hasan Fakih, Dr. Bechara El Asmar, Ali Taher Yassine ve Saadettin Sakne sendikal ilişkilerin geliştirilmesi, Türkiye- Lübnan sendikal faaliyetlerinin artırılması için Hak İş Sendikasına bağlı sendikalar ile görüşmeler gerçekleştirdi. Bu kapsamda Öz Orman İş Sendikasını ziyaret eden heyet Genel Sekreter Ali Bilgin ile bir araya geldi.
16.11.2021 09:45

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Bilgin, Öz Orman İş Sendikası olarak uluslararası ölçekte sendikal çalışmalar yaptıklarını, bu güne kadar 28 ülke ile resmi düzeyde görüştüklerini dile getirdi. Bilgin, Kardeş ülke Lübnan’ın sendikal örgütlenme, sendikal mücadele çabasını takdirle karşılıyor, barış ve kardeşlik arayışında olan bir bakış açısının işçi, işveren ve devlet mekanizmasında da işler hale gelmesi için verdikleri emeği çok önemli buluyoruz ifadelerini kullandı.

Lübnan İşçiler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı aynı zamanda Tarım Sendikası Başkanı Hasan Fakih, Öz Orman İş Sendikasının misafir perverliği için teşekkür ederek söyle konuştu; Türkiye bu güne kadar en zor zamanlarımızda her zaman yanımızda olan büyük bir ülke, Türkiye’deki sivil toplum örgütleri de hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadılar. Daha yaşanır bir dünya için Türkiye’nin lider tavrını, yol gösterici olmasını önemsiyoruz. Bugün yapılan ziyaretlerde sendikal çalışmalarımızda daha iyisini elde etmek adına mücadele ediyor, tecrübe paylaşımları için ziyaretler gerçekleştiriyoruz ifadelerini kullandı.