ANASAYFA / Genel / TİGEM ÇALIŞANLARINDAN ÖZ ORMAN İS GENEL MERKEZİNE ZİYARET
TİGEM ÇALIŞANLARINDAN ÖZ ORMAN İS GENEL MERKEZİNE ZİYARET
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 16.11.2021 15:29

TİGEM ÇALIŞANLARINDAN ÖZ ORMAN İS GENEL MERKEZİNE ZİYARET

16.11.2021 15:29

Öz Orman İş toplantı salonunda yapılan geniş kapsamlı bilgilendirme de konuşan TİGEM çalışanları, en alt seviyede olan ücret durumlarının Öz Orman İş Sendikası sayesinde istenilen düzeye geldiğini dile getirdiler. Sendikal örgütlenmenin her zaman kazanım ile sonuçlandığını dile getiren TİGEM çalışanları, daha iyi sonuçların elde edilmesi kısa vadede bir planlama olarak değil, uzun vadede bir strateji gerektirmektedir, bu stratejiyi de Genel Başkanımız en iyi şekilde kazanıma çevirmeye çalışıyor ifadelerini kullandılar.

 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan; Öz Orman İş Sendikasının bir yüzü vardır oda her zaman işçiye bakan yüzümüzdür. Onların mutluluğu için verilen bir mücadele ortaya koyuyoruz. Bu mücadele ne ilktir ne son olacaktır dedi.  İşçilerimizin menfaatleri için gece gündüz mücadele ettiklerini dile getiren Aslan ;  On yıl önce Türkiye’de en az ücreti alan kimdir sorusuna verilen cevap TİGEM çalışanlarımızdı, bugün alınan ücretlere baktığımızda elde ettiğimiz başarının ne seviyede olduğu net bir şekilde ortadadır ifadelerini kullandı. 

 

Geçmiş yıllarda TİGEM ile ilgili mali düzeltmelerin bundan sonraki süreçlerde Orman işçilerimiz için de geçerli olmasını istediklerini dile getiren Aslan; Bizim amacımız Tarım ve Ormancılık alanında mali sıkıntılarla karşılaşmayan, maddi sorunların altında boğulmadan sadece işine odaklanan arkadaşlarımız olsun istiyoruz. Bu uzun soluklu bir koşudur. Bu koşu ne bitti, ne de bitecek. Ama yolun sonunda işçisi memnun, işvereni memnun bir koşu halindeyiz ifadelerini kullandı.

 

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni