ANASAYFA / Genel / MEHMET ÇETİNİ VEFATININ BİRİNCİ YILINDA RAHMETLE ANIYORUZ
MEHMET ÇETİNİ VEFATININ BİRİNCİ YILINDA RAHMETLE ANIYORUZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 25.11.2021 17:28

MEHMET ÇETİNİ VEFATININ BİRİNCİ YILINDA RAHMETLE ANIYORUZ

Öz Orman İş Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan, 25 Kasım 2020 yılında aramızdan ayrılan Mehmet Çetin için anma programı düzenlendi. Öz Orman İş Sendikası ve Avrasya Yazarlar Birliği tarafından düzenlenen programa çok sayıda seveni, ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.
25.11.2021 17:28

Öz Orman İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Bilgin rahmeti rahmana kavuşmuş olan Mehmet Çetin için şu ifadeleri kullandı;

O bizim içimizdeki sağduyuyu temsil ederdi. O insana, milletine, vatanına karşı her zaman büyük bir sağduyu ile yaklaşırdı. Onunla yapmış olduğumuz söyleşilerde aklımda kalmış en önemli cümleleri; ‘Türkiye şuuru eski şuuruna kavuşuyor, Büyük bir gelecek sancılı olur sözleriydi’. Bugün gelinen noktada büyük doğumun sancılarını hissediyoruz ifadelerini kullandı.

Öz Orman İş Sendikası olarak ölümünün birinci yıl dönümünde özlemle andığımız Mehmet Çetin’e Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz.