ANASAYFA / Genel / Kızılkaya Ceylanpınar TİGEM çalışanları ile bir araya geldi
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 01.04.2022 13:09

Kızılkaya Ceylanpınar TİGEM çalışanları ile bir araya geldi

01.04.2022 13:09

Üyeler ile bir araya gelen Kızılkaya; Öz Orman İş Sendikası olarak üyelerimizin sorunlarını dinleme, yaptığımız çalışmalar ile ilgili arkadaşlarımızı bilgilendirmek için sahadayız dedi.

Bu güne kadar kazanılmış bütün kazanımların altında Öz Orman İş Sendikamızın imzası vardır diyen Kızılkaya, Bizler gece gündüz demeden mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Dün bazı sorunları nasıl kazanıma dönüştürmüşsek bugün de aynı sorunları yarın kazanıma dönüştüreceğiz. Klasik bir tabirle yaptıklarımız yapacaklarımızın her zaman teminatı olmuştur dedi.

Orman işçilerimizin kadro çalışmaları hakkında da bilgi veren Kızılkaya; Genel Başkanımızın önderliğinde bu sorunu bütün siyasi partilere, devlet bürokrasisine taşımış durumdayız. Bundan sonrası için yapacağımız şey talebimizin takipçisi olmaktır. Bizde talebimiz istediğimiz şekilde sonuçlanana kadar mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz açıklamalarında bulundu.