ANASAYFA / Genel / RAMAZAN GÜN ELAZIĞ BÖLGE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
RAMAZAN GÜN ELAZIĞ BÖLGE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 26.05.2022 13:17

RAMAZAN GÜN ELAZIĞ BÖLGE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

26.05.2022 13:17

Yapılan görüşmelerde Öz Orman İş Sendikası üyeleri ile bir araya gelen Gün, Bitlis İşletme Müdürlüğünü ziyaret edip Öz Orman İş üyeleri ile bir araya geldi. Yapılan teşkilat çalışmaların ikinci gününde Van’da düzenlenen 2. Ulusal Yaban Hayatı Koruma Kongresine katılım sağladı.

Sendikal çalışmalar için sahada olduğunu dile getiren Gün; Öz Orman İş Sendikası olarak üyelerimiz ile iç içe, bir takım ruhuyla çalışmalarımızı yapıyoruz. Havaların ısınması ile birlikte mücadele ritmimizin daha da arttığı riskli bir dönem yaşıyoruz dedi.

Öz Orman İş Genel Başkanımızın uyarıları neticesinde gündeme gelen orman hassasiyetini bizzat sahada takip etmek durumunda olduklarının altını çizen Gün; 2022 yılı bizim için dolu dolu geçmesi gereken bir yıl, pandeminin etkilerini üzerimizden attık, insanlarımız sürekli doğa ile iç içe durumdalar. Bu sebeple orman yangınlarına karşı hassas olmamız gerekiyor dedi. Kadro Mücadelesine de değinen Öz Orman İş Genel Eğitim Sektreteri Ramazan Gün; Biz Öz Orman İş Sendikası olarak arkadaşlarımızın 12 ay çalışmaları gerektiğini, işin 12 ay olduğu ormancılık sektöründe kadrosuz çalışmanın motivasyonu düşürdüğünü yetkili bütün organlara duyurmuş durumdayız. İnsallah 2022 yılı arkadaşlarımızın yılı olacaktır açıklamalarında bulundu.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni