ANASAYFA / Genel / BİLGİN MERSİN TEMSİLCİLER TOPLANTISINDA KONUŞTU
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 30.05.2022 09:41

BİLGİN MERSİN TEMSİLCİLER TOPLANTISINDA KONUŞTU

30.05.2022 09:41

Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Beyhan Altıntaş, Personel Şube Müdürü Mustafa Öcal, Mali Şube Müdürü Zafer Kenan Özer’in de katılım sağladığı temsilciler toplantısında konuştu.

Yapılan Temsilciler Toplantısında konuşan Bilgin; Mevsimlerin ısınması ile birlikte teyakkuza geçen teşkilatımızı yerinde ziyaret etmek, onların sorun ve önerilerini yerinde dinlemek için teşkilat çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi .

Öz Orman İş yönetimi olarak işçi arkadaşların her zaman yanında olmayı görev bildiklerini dile getiren Bilgin şöyle konuştu;

Havalar ısınıyor, arkadaşlarımız dağların burçlarında yeşil vatan nöbetini sürdürüyor. Bizler de arkadaşlarımızın sorunlarını yetkili makamlara iletmek için görevimizi yerine getiriyoruz. Arkadaşlarımızın haklarını daha da iyileştirmek açısından çalışmalar sürdürürken en önemli maddelerimiz arasında yer alan ve sayıları günden güne büyüyen geçici işçilerimizin kadro sorununu çözmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz dedi.

Genel Başkanımızın önderliğinde hem medya gücünü hem de siyasi anlamda yapılan çalışmalarla 2022 yılı içerisinde arkadaşlarımızın hak ettiği kadroyu almak için çalışıyoruz dedi.