ANASAYFA / Genel / YARALANAN İŞÇİLERİN İLK SORDUĞU SORU; 'YANGIN SÖNDÜ MÜ'
YARALANAN İŞÇİLERİN İLK SORDUĞU SORU; 'YANGIN SÖNDÜ MÜ'
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 09.09.2022 16:02

YARALANAN İŞÇİLERİN İLK SORDUĞU SORU; 'YANGIN SÖNDÜ MÜ'

09.09.2022 16:02

 

Yanık tedavi merkezinde yatan Mehmet Kunt, Umut Yıldırım, Musa Kuzu  ve Şamil Abdullah Karip’i ziyaret eden Öz Orman İş Genel Merkez yönetimi yaralıların durumunu değerlendirdi;

 

YANGIN SÖNDÜ MÜ?

 

 Yeşil vatanın korunmasında mücadele veren Ateş Savaşçılarımızın  sorduğu ilk soru ‘yangın söndü mü’ oldu. Diyen Öz Orman İş Genel Sekreteri Ali Bilgin; Yeşil vatan aşkı ile mücadelelerini sürdüren kahramanlarımız bizlere ilk önce yangının sönüp sönmediğini, sonrasında da can kaybı olup olmadığını sordular. Ciddi manada yanıkları olmasına rağmen ormanların kurtarıldığı müjdesini verdiğimiz arkadaşlarımız rahat bir nefes aldılar ifadelerini kullandı.

 

Arkadaşlarımızın yanıklardan kaynaklı ağrıları ciddi boyutta bu durumda can kaybının olmaması en büyük tesellimiz diyen Bilgin; Yeşil vatan için canını hiçe sayan arkadaşlarımız ormanların selamette olduğunu öğrenince mutlu oldular dedi.

Orman işçilerinin ne yaptığını soranlara; Orman işçileri yeşil vatan için savaşıyorlar, hayatları pahasına mücadele veriyorlar, birileri kalkıp bu işçiler ne yapıyor diyorlarsa gece gündüz demeden mücadele veren ormanların içinde destan yazan işçilerimizi ziyaret etmelerini bekleriz dedi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni