ANASAYFA / Genel / 3. DÖNEM TİS İÇİN MASADAYIZ
3. DÖNEM TİS İÇİN MASADAYIZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 23.02.2011 00:00

3. DÖNEM TİS İÇİN MASADAYIZ

23.02.2011 00:00

3. Dönem TİS Müzakere Taslağımız, 13-16 Şubat 2011 tarihlerinde Kızılcahamam’daki Patalya Otel’de yapılan 3. Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısında masaya yatırılarak, 3 gün boyunca tartışıldı ve son şekli verildi. Toplantıya, Öz Orman-İş’in 10 şube ve 27 bölge temsilciliği yönetim kurullarında görev yapan 107 teşkilat yöneticisi ile Genel Başkan Settar Aslan, Genel Sekreter Bayram Ayaz, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar ve Genel Mevzuat ve Araştırma Sekreteri Mehmet Çelik ile sendikanın uzman kadrosu katıldı.

 

Genel Başkan Danışmanı Avukat Semih Temiz tarafından madde madde yapılan sunumların ardından, her bir madde üzerinde müzakere açıldı. Müzakereler sırasında, Hukuk Müşaviri Avukat Muharrem Özkaya da hukukî mütalaalarını bildirdi. Böylelikle, 95 maddeden oluşan TİS taslağının her bir maddesi, Öz Orman-İş teşkilat yöneticileri ve uzmanlarının tamamının görüşleri doğrultusunda şekillendirildi.

 

Öz Orman-İş, TİS Taslağının bu şekilde müzakeresinin ardından, 3. Dönem Toplu İş Sözleşmesi için, 23 Şubat 2011 tarihinde işveren sendikası TÜHİS’e çağrı yaparak, müzakereleri resmen başlattı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni