ANASAYFA / Genel / BİLGİN MERSİN TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ
BİLGİN MERSİN TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 13.10.2022 17:32

BİLGİN MERSİN TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ

13.10.2022 17:32

Öz Orman İş Sendikası haricinde hiçbir sendikanın mücadele metodunda kadro mücadelesi olmadığını dile getiren Bilgin şunları söyledi; Bugün birileri çıkıp geçici işçiler ile ilgili cümle kurmaya başlıyor. Bu güne kadar verilen mücadelede en ufak katkısı olmayanların bugün kadro hakkında cümle kurmasını gayet net anlıyoruz. Mücadeleyi veren, bütün gazetelerde ve televizyonlarda geçici orman işçilerinin sorunlarını dile getiren Genel Başkanımız tarlayı sürdü, ürünü ekti, hasata gelince de başkaları ben buradayım demeye başladı. Tarlayı ekerken de, ürün alırken de kimin mücadele verdiğini işçimiz gayet net biliyor. Bu sebeple tribüne oynamak yerine işçiler için sarf edilen cümlelerde istenen sonucu almak için destek olmalarını bekleriz dedi.

Bilgin Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde GEÇİCİ-DAİMİ ayırımının son bulması adına bütün işçilerin daimi olarak çalıştırılması gerektiğinin altını çizdi.

Genel Başkanımız Settar Aslan bu güne kadar çıktığı bütün televizyon kanallarında Orman Genel Müdürlüğü çatısı altında geçici- daimi ayırımı yapılmamalı sözünü hatırlatan Bilgin; Sonucun 12 ay daimi işçi olduğu ana kadar mücadelelerini sürdüreceklerini, 120 gün çalışan işçinin kazandığı hakları bu aşamaya nasıl getirdiysek 12 ay aş, 12 ay kadrolu iş mücadelemizi istediğimiz şekilde elde edene kadar da mücadele etmekten vazgeçmeyeceklerini dile getirdi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni