ANASAYFA / Genel / BAŞIMIZ SAĞOLSUN
BAŞIMIZ SAĞOLSUN
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 20.10.2022 14:37

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

20.10.2022 14:37

Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan yaptığı yazılı açıklamada; Öncelikle elim Bartın maden kazasında hayatlarını kaybeden emekçi kardeşlerimize Canab-ı Hak’dan gani gani rahmetler, yaralılarımıza acil şifalar, kederli ailelerine, Ülkemize ve aziz Milletimize baş sağlığı diliyoruz ifadelerini kullandı.

Yerin 350 metre altında emek ve ekmek mücadelesi veren Maden kahramanlarımızın asla unutulmaması ve emanetleri olan aileleri için de gerekenin yapılacağına inandığını söyledi.  

Aslan; Yapılan incelemelerde ihmal durumunun netlik kazanması ile birlikte daha sağlıklı sonuçların elde edileceğini, ihmal söz konusu ise bu durumun en sert şekilde cezalandırılacağına olan inancım tam olduğunu belirtti.

Kardeş sendika Öz Maden İş Sendikamızın olayın ilk anından itibaren bütün yetkilileri ile olay yerinde olduklarının altını çizen Aslan; Yaşanan facianın yaralarını sarmak adına Öz Maden İş Sendikamız ilk andan itibaren olay yerinde ve gereken desteği bütün kadroları ile birlikte vermektedir. Bu sebeple başta hayatlarını kaybeden şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine, sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz, başımız sağolsun ifadelerine yer verdi.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni