ANASAYFA / Genel / HAK-İŞ 47. YAŞINDA
HAK-İŞ 47. YAŞINDA
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 21.10.2022 23:05

HAK-İŞ 47. YAŞINDA

21.10.2022 23:05

HAK-İŞ 47. Kuruluş Yıldönümü kapsamında gerçekleştirilen HAK-İŞ Başkanlar Kurulu, Genel Başkan Settar Aslan’ın katılımıyla 21 Ekim 2022 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde toplandı. 

HAK İŞ EMEK VE EKMEK MÜCADELESİNİN ÖNCÜSÜ

Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın başkanlığında yapılan başkanlar kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan; Hak İş emek ve ekmek mücadelesinin öncüsü olarak Türkiye sendikacılığına farklı bir bakış açısı getirmiştir’ dedi.

Aslan; Sendikal örgütlenmenin ana kotlarını hak ve emek kodları üzerine inşa eden örgütlü yapımızın her geçen gün büyümesini sürdürdüğünü dile getirdi.

47 Yıl önce büyük bir heyecanla kurulan erdemliler hareketinin öncüleri, aynı heyecanı nice 47 yıllarda da sürdürecektir diyen Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan; Bugün ‘sen yoksan biz 1 eksiğiz’ mantığı ile verdiğimiz mücadelede her geçen gün büyüyen özgül ağırlığımızın nişanıdır,  kurulduğu günden bu yana mazluma yoldaş olan duruşumuz ise mazlum coğrafyalara vefamızdır dedi.

İşçi hakları noktasında Konfederasyon çatısı altında emek ve ekmek mücadelesi veren her bir kardeş sendikamızın alanındaki başarısı, sendikacılık tarihinde önemli izler bırakmaktadır.

 Yetkinin değişmeyen adresi olmak, aynı zamanda bu güne kadar elde edilmiş bütün kazanımların altına imza atmaktır diyen Aslan; Bundan sonrası için de bu başarı devam edecektir dedi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni