ANASAYFA / Genel / KIZILKAYA; CEYLANPINAR TİGEM BU ÜLKENİN LOKOMOTİFİDİR
KIZILKAYA; CEYLANPINAR TİGEM BU ÜLKENİN LOKOMOTİFİDİR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 11.11.2022 16:59

KIZILKAYA; CEYLANPINAR TİGEM BU ÜLKENİN LOKOMOTİFİDİR

11.11.2022 16:59

Öz Orman İş Ceylanpınar Bölge Başkanı Mustafa Akgeyik’in beraberliğinde Tigem Ceylanpınar Müdürlüğüne bağlı merkez Gümüşsu, Gökçayır, Beyazkule işletmelerinde bulunan Tigem emekçileri ile bir araya geldi. 
Yapılan ziyaretlerde konuşan Öz Orman İş Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya; TİGEM kuruluşları bu ülkenin karnını doyuran önemli kuruluşumuzdur. Yıllarca başımıza taç ettiğimiz Ceylanpınar TİGEM’in derdine ortak, çilesine ortak olduk ve bugün Ceylanpınar TİGEM Türkiye’nin gelişen büyüyen kuruluşları arasında yer aldı. Bu güne kadar kimsenin hatırlamadığı TİGEM büyümesini hızlı adımlarla güçlendirmeye başlayınca bazıları menfaat ve çıkar odaklı adımlar atarak yıllarca görmedikleri, uğramadıkları kuruluşumuzun abonesi haline geldiler. Burada nice çilelerle destan yazan emekçilerimizi ikna etmek için katıksız yalanlara başvurdular. Baktılar ki TİGEM’imizdeki arkadaşlarımız bu yalanları yemiyor bu seferde iftira furyasına giriştiler. 
Şanıyla şerefiyle Şanlıurfa’mıza yakışan bu kuruluşu kimse yıpratamayacaktır. Bizler buna izin vermeyeceğiz dedi. 
Tarım İşletmelerinde görev yapan emekçi arkadaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını mesai saati içerisinde değil 7/24 esasıyla takip ederek onların daha iyi şartlar altında görevlerini yapmaları için mücadele verdiklerini söyleyen Kızılkaya şöyle konuştu;
Ben Ceylanpınar TİGEM’i ilk göz ağrım olarak görüyorum. Tigem’de yetki süreci yaşanırken vefanın ne demek olduğunu, kötü gün dostluğunun ne demek olduğunu burada gördüm. Burada görev yapan şerefli kardeşlerimizin bir abisi, bir arkadaşları olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum dedi.
 

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni