ANASAYFA / Genel / Aslan; Kimse Tedirgin Olmasın
Aslan; Kimse Tedirgin Olmasın
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 23.12.2022 14:27

Aslan; Kimse Tedirgin Olmasın

23.12.2022 14:27

Aslan gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda; Sendikacı kimliğimizle arkadaşlarımıza bir sözümüz var. Bu söz 12 ay kadrolu şekilde çalışmalarını sağladığımız güne kadar devam edecektir, kimse tedirgin olmasın dedi.

Çalışmaların yapıldığını dile getiren Aslan; Ne yazık ki çıkışta olan arkadaşlarımız açısından zaman kötü geçiyor. İşsizliğin karşısında duran hükümetimiz nitelikli işçilerimizin iki ay işsiz kaldığını biliyor. Bu süre içerisinde işlerimizin faturalarını ödemekte zorlandığını dile getiren Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; Kış şartlarının ağır geçtiğini, faturaların ödenmediğini hatırlatmak istiyorum dedi.

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde 12 ay iş olduğunun altını çizen Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; Biz yatalım devlet bize para versin demiyoruz. İşçilerimiz aldıkları her bir kuruşu hak ediyorlar. Hasat zamanı çalışan işçilerden farkları olduğunu dile getiren Aslan; 12 ay işin olduğu Orman Genel Müdürlüğümüzde artık geçici işçi kavramının son bulmasını istediklerini dile getirdi.

İşçilerin tedirgin olduğunu hatırlatan Aslan; İşçilerimiz asla tedirgin olmasınlar, onlar yalnız değiller. Biz onların hedeflediği sonucu alana kadar durmayacağımızı dün de söyledik, bugün de söylüyoruz. Zaman müjdelerin art arda açıklandığı şu günlerde Orman Genel Müdürlüğü çatısı altında çalışan işçilerimize müjde zamanıdır dedi.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni