ANASAYFA / Genel / ÖZ ORMAN İŞ SENDİKASINDAN KARDEŞ SENDİKALARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÖZ ORMAN İŞ SENDİKASINDAN KARDEŞ SENDİKALARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 10.01.2023 20:55

ÖZ ORMAN İŞ SENDİKASINDAN KARDEŞ SENDİKALARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

10.01.2023 20:55

Yapılan ziyaretlerde yeni yönetim yılının hayırlı olmasını dileyen Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; Hak İş Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımız genel kurullarını kardeşlik içerisinde yapmaya devam ediyorlar. Kazananın Hak İş olmasını dileyen Aslan; Üyelerimizin beklentileri doğrultundan atılan adımların hanelere mutluluk getireceğini, amacımızın da bu olması gerektiğinin altını çizdi. Aslan; Sendikacılığa yeni bir bakış açısı getirmek, ülkemizin büyümesinde pay sahibi olmak ve diklenmeden dik durabilmek eski sendika mantığı ile ters olan bir durumdu. Sendikacılığın kıran döken dilini bırakıp kardeşliği inşa etme özelliğimiz sayesinde bugün en iyisi olmak için gayret ediyoruz dedi.

Kardeş sendikalarımızın başarılarını ortak başarı olarak gördüklerini söyleyen Aslan; Sen ben demeden biz diyebiliyorsak, birliğin ve dirliğin inşası için gayret sarf ediyorsak ve işin sonunda kazanan işçimiz, üyemizdir diyebiliyorsak ne mutlu bizlere dedi.

 

Güven tazeleyerek yeni dönemlerine başlayan Öz İplik İş, Öz Güven İş, Öz Ağaç İş Sendikalarımıza başarılar diliyoruz.

 

Ziyaretlerde Öz Orman İş Genel Sekreteri Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Mali Sekreter Halil Turan, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün hazır bulundular.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni