ANASAYFA / Genel / Aslan Kalfa Orman Deposu Merkez Şefliğinde Üyelerle Bir Araya Geldi
Aslan Kalfa Orman Deposu Merkez Şefliğinde Üyelerle Bir Araya Geldi
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 20.07.2023 22:37

Aslan Kalfa Orman Deposu Merkez Şefliğinde Üyelerle Bir Araya Geldi

20.07.2023 22:37

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan Genel Mali Sekreter Halil Turan, Denizli Şube Başkanı Kenan Atalay Uşak Kalfa Orman Deposu Merkez Şefliğinde Öz Orman İş üyeleri ile bir araya geldi.

Yapılan ziyarette sendikal mücadelenin gelecek dönemde daha da bol kazanımlı olacağını vurgulayan Aslan şöyle konuştu;

Bu güne kadar yoğun bir çalışma başlatarak Tarım ve Orman çalışanlarının hayallerini gerçeğe dönüştürdük. Bundan sonrası için toplu sözleşme masasında kazanım hanemizi dahada güçlendirerek sendikal yolculuğumuza devam edeceğiz dedi.

Aslan üyelerimizin ücretlerindeki iyileştirmenin süreceğini, kadro verilirken yaşanan aksaklıklarında giderileceğini vurguladı.
Bugün şehitlik hakları noktasında güvenlik güçleri ile aynı haklara sahip olan Orman işçilerimiz gece gündüz demeden yeşil vatanın savunmasını yapıyorlar.

Vatandaşlarımızın duyarlı olması gerektiğine vurgu yapan Aslan; Bugün orman yangınlarının insan kaynaklı olduğunu ve bir hiç uğruma hektarlarca alanı kaybettiklerini vurguladı.

Yapılan ziyaretlerin moral ve motivasyon açısından önemli olduğuna vurgu yapan Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; Kadroyu ve şehitliği aldık bundan sonrası bize yeter diyemeyiz. Üyelerimizin bizden beklentileri var. Ücretlerin durumu gibi birçok sosyal hakkın iyileştirilmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz dedi.

Öz orman İş Genel Başkanı Aslan ve beraberindeki heyet Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Üçgül, Uşak İşletme Müdürü Uğur Şahin Denizli Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Acar, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ı makamlarında ziyaret ettiler.